SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golf.fi-sivusto on uudistunut

GolfliittoPelaajalleSeuroille25. Helmikuuta 2016

Uusi julkaisualusta ja uudistunut sivustorakenne parantavat oleellisesti Golfliiton verkkosivuston käytettävyyttä.

Suomen Golfliiton verkkosivusto Golf.fi on uudistettu. Sivusto toimii jatkossa Suomen suosituimman golfsivuston, Golfpiste.comin, rinnakkaissivustona ja palvelee entistä paremmin golfin harrastajia, kilpapelaajia, seuratoimijoita sekä Golfliiton ja golftoimialan sidosryhmiä. Sivustojen sisällöntuotannosta vastaa Golfpisteen ja Golflehden toimitus tiiviissä yhteistyössä Golfliiton kanssa.

Golf.fi:n sivustorakenne on kokonaan uudistettu ja sivustorakennetta on selkeytetty. Uutena julkaisualustana toimii WordPress. Muutokset parantavat oleellisesti sivuston käytettävyyttä sekä loppukäyttäjällä että ylläpidossa.

Uusi Golf.fi-sivusto on rakennettu Otavamedian verkkokonseptin mukaisesti. Vastaavaa sivustorakennetta ja julkaisualustaa käyttävät muun muassa Suomen Kuvalehden, Tekniikan Maailman, Anna-lehden ja Kaksplussan suositut verkkopalvelut.

Palvelukokonaisuuden täydentää lähiaikoina julkaistava uusi Golfpiste.com-sivusto. Julkaisun jälkeen Golf.fi-sivustolle avataan erinomainen haku-toiminto, joka hakee haluttuja verkkosisältöjä myös Golfpiste.com-sivustolta.

Golf.fi-sivuston sisältö täydentyy ja monipuolistuu kevään ja tulevan pelikauden aikana. Sivustoa kehitetään jatkossa rinnakkain Golfpiste.com-sivuston kanssa.