SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Evli Pankki Golfliiton pääyhteistyökumppaniksi kolmivuotisella sopimuksella

GolfliittoPelaajalleSeuroille4. Maaliskuuta 2016

Evli tulee näkymään voimakkaasti mm. maajoukkueiden toiminnassa ja Golf55 -hankkeessa.

Suomen Golfliitto ja Evli Pankki Oyj ovat solmineet sopimuksen yhteistyöstä vuosille 2016–2018. Sopimuksen myötä Evli Pankista tulee yksi Suomen Golfliiton pääyhteistyökumppaneista.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Evlin pääyhteistyökumppaniksemme”, Suomen Golfliiton toimitusjohtaja Petri Peltoniemi sanoo.

”Pääyhteistyökumppanuus tarkoittaa laajaa yhteistyötä ja näkyvyyttä Golfliiton eri kanavissa ja tapahtumissa. Näistä haluan erityisesti nostaa esille Evlin panostuksen Golf 55+ -hankkeeseen sekä Suomen naisammattilaisille tärkeän LETAS-kiertueen kilpailuun Evli Ladies Finnish Openin elokuussa”, Peltoniemi jatkaa.

Golf 55+ -hankkeen tavoitteena on kannustaa viidenkympin rajapyykin ylittäneitä suomalaisia hauskan ja terveellisen lajin pariin, sekä parantaa jo pelaavien fyysistä ja henkistä elämänlaatua.

Hill Side Golf & Country Clubilla Vihdissä 26.–28. elokuuta pelattava Evli Ladies Finnish Open on naisten kilpagolfin merkittävin tapahtuma Suomessa kaudella 2016.

Evli tulee näkymään laajasti Suomen amatöörimaajoukkueiden toiminnassa. Myös amatöörien Suomen rankinglistat kantavat jatkossa nimeä Evli Finnish Amateur Ranking.

”Golf on arvostettu urheilulaji, ja kiinnostus siihen on vahvassa kasvussa. Annamme mielellämme oman panoksemme lajin harrastus- ja kilpailutoiminnan kehittämiseen. Osallistuminen Suomen Golfliiton tapahtumiin ja turnauksiin tuo meille valtakunnallista näkyvyyttä ja mahdollisuuden tarjota elämyksiä golfista kiinnostuneille asiakkaillemme”, Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki perustelee.

Evli on sijoittamiseen erikoistunut aito yksityispankki, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Yhtiö tarjoaa varainhoitopalveluita, erilaisia pääomamarkkinoihin liittyviä palveluita, kuten osake- ja muiden sijoitustuotteiden välitystä, markkinatakausta ja sijoitustutkimusta, sekä Corporate Finance -palveluita.