SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

E-Tourin kilpailukalenteri kaudelle 2018 on julkaistu

GolfliittoKilpagolf27. Helmikuuta 2018

Erityisgolfareiden kilpailukiertue E-Tour uudistuu kaudelle 2018. Tapahtumat nostetaan näkyvämpään rooliin Golfliiton kilpailutoiminnassa ja samalla kilpailujen toimintatapoja yhtenäistetään muiden Golfliiton kilpailutapahtumien kanssa.

E-Tourin osakilpailuja pelataan ensi kaudesta alkaen muiden kilpailutapahtumien yhteydessä. Osa alkukauden kilpailuista on yhdistetty Junior Challenge Tourin osakilpailuihin ja heinäkuun puolessa välissä lyöntipelin SM-kilpailujen yhteydessä pelataan oma erityisgolfin kilpailusarja.

”Näillä uudistuksilla haluamme tuoda erityisgolfareiden kilpailutoimintaa tutuksi suuremmalle yleisölle ja näyttää, että golfia voi kilpailla ja harrastaa myös vammautuneena”, Suomen Golfliiton kilpailukoordinaattori Eero Kangasniemi toteaa.

Kauden isoin kisa erityisgolfareille tulee olemaan Respecta Finnish Disabled Open, joka pelataan 31.7.–1.8.2018 Vaasan Golfissa. Tapahtumaan odotetaan myös kansainvälisiä pelaajia ja tunnelma tulee varmasti olemaan lämmin. Tapahtuma pyritään saamaan mukaan EDGA:n (European Disabled Golfers Association) kilpailukalenteriin, jolloin siitä saisi pisteitä myös erityisgolfareiden kansainväliseen rankingiin.

Pvm Kilpailu
20.5.   E-Tour 1. (RuG)
18.6.      E-Tour 2. (NGCC, Benz)
3.7.    E-Tour 3. (Tarina)
20.–21.7.    E-Tour 4. Lyöntipeli SM (AG)
31.7.–1.8.  Respecta Finnish Disabled Open (VaG)

Lisätietoja E-Tourista:
Kiertuepäällikkö Teemu Toivonen tai Kilpailukoordinaattori Eero Kangasniemi

Lue artikkeli vuoden 2017 SM-kilpailuista Golf.fistä.