EGA Golfliitto StLG R&A Invesctec Rolex

eBirdie – Q&A

Etusivu

 

Q&A – Kysymyksiä ja vastauksia

Q: Miksi muovikortista luovuttiin?

A: Digitaalinen alusta tuo jäsenkortin ja Golfliiton palvelut nykyaikaan ja mahdollistaa paljon muitakin käyttötarkoituksia kuin pelkän tasoituksen dokumentoinnin. Muovisista jäsenkorteista koitui Golfliitolle vuosittain turhia kustannuksia, sillä noin puolet jäsenkorteista jäi vuosittain hakematta. Golfliiton verkkotietopalvelun ansiosta fyysinen tasoituskortti ei ole nykyisin enää välttämätön.

Q: Mitä sähköinen jäsenkortti ja sen käyttäminen maksaa?

A: Sekä eBirdie-sovelluksen lataaminen että käyttäminen on kokonaan ilmaista.

Q: Mitä hyötyä eBirdie-jäsenkortista on?

A: Käyttäjän tasoitus päivittyy sovellukseen automaattisesti kerran vuorokaudessa. eBirdie-sovellus on myös erinomainen Golfliiton tarjoama apuväline golfseurojen viestintään. Sovelluksesta löytyvät lisäksi kaikki Suomen golfkentät yhteystietoineen ja navigointiohjeineen sekä Golfliiton, golfseurojen sekä niiden yhteistyökumppaneiden eBirdie-tarjoukset.

Q: Mistä voin hankkia sovelluksen?

A: Oman puhelimesi sovelluskaupasta. eBirdiesovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmän puhelimiin.

Q: Mitä jos minulla ei ole oikean käyttöjärjestelmän puhelinta?

A: Voit halutessasi pyytää tasoitustodistuksen omalta kotiseuraltasi. Se ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä jäsenyytesi voimassaolo näkyy Golfliiton verkkotietopalvelusta myös vieraskentillä.

Q: Miksi eBirdie ei ole saatavilla Windowskäyttöjärjestelmän puhelimiin?

A: Windows-puhelimien huomattavasti laskeneeseen käyttäjämäärän suhteutettuna eBirdie-sovelluksen Windows-version tekeminen olisi tullut huomattavan kalliiksi. Arviot käyttäjämääristä perustuvat Suomessa viime aikoina tehtyihin tutkimuksiin sekä Golf.fi- ja Golfpiste.com-palveluissa käytettyjen mobiililaitteiden osuuksiin.

Q: Milloin voin ladata sovelluksen?

A: eBirdie on ladattavissa sovelluskaupoista  1.4.2017 alkaen. Sovellusta voi käyttää, jos vuoden 2017 jäsenmaksu on maksettuna.

Q: Onko eBirdie-sovellus pakko olla, jotta pääsen pelaamaan vieraskentille?

A: Ei ole. eBirdie-sovellus on todiste siitä, että maksusi ovat kunnossa, mutta seurat näkevät jäsenyytesi voimassaolon myös verkkotietopalvelusta.

Q: Mistä saan tukea sovelluksen käyttöön?

A: Kattavat ohjeet sovelluksen käyttöön löytyvät verkosta osoitteesta:
www.ebirdie.fi

Kaikki sovelluksen käyttöä koskevat kysymykset, kommentit ja kehitysehdotukset voi lähettää tukisähköpostiin:
ebirdie(at)golf.fi

Q: Mitä tietoja luovutan itsestäni sovellukselle?

A: eBirdie käyttää ainoastaan golfseurojen seurajärjestelmistä Golfliiton verkkotietopalveluun siirrettyjä tietoja (nimi, ikä, seura, jäsennumero, tasoitus).

Q: Miten hyödynnän eBirdie-tarjouksia, jos minulla ei ole sovellusta?

A: eBirdie-tarjoukset ovat voimassa ainoastaan sovelluksen ladanneille. Golf.fi- ja Golf55plus.fi-verkkosivuilta löytyvät Golfliiton jäsenedut ovat sen sijaan kaikkien hyödynnettävissä.

Q: Onko vakuutukseni voimassa, jos minulla ei ole eBirdie-sovellusta?

A: Vakuutus on voimassa kaikilla jäsenmaksunsa suorittaneilla Golfliiton jäsenseurojen jäsenillä. Vakuutusyhtiö tarkastaa tiedon aina suoraan Golfliitosta tai golfseurasta, eikä jäsenyyden voimassaolon todentamiseen tarvita eBirdieä.

Q: Miten käytän eBirdie-sovellusta ulkomailla?

A: Voit käyttää sovellusta ulkomailla aivan normaalisti. Sovellusta ja sen jäsenkorttiominaisuutta voi käyttää ulkomailla myös offline-tilassa, jolloin vältyt mahdollisilta datamaksuilta. Ellei sinulla ole eBirdie-sovellusta, voit pyytää kotiseurastasi tulostettavan tasoitustodistuksen matkaasi varten.

Q: Lapsellani ei ole omaa puhelinta. Miten hän voi käyttää sovellusta?

A: Vanhemmat voivat halutessaan siirtää myös muiden perheenjäsenten jäsenkortit omaan puhelimeensa. Alle 18-vuotiaille eBirdie-sovelluksen käyttäjille ei lähetetä Golfliiton yhteistyökumppaneiden markkinointiviestintää.

Q: Miksi minulla on sovelluksessani sekä sininen että vihreä eBirdie-jäsenkortti?

A: Jos olet täyttänyt 50 vuotta, saat sovellukseen automaattisesti myös Golf 55+ -jäsenkortin sekä Golf 55+ -ebirdie-tarjoukset ja -viestit.