EGA Golfliitto StLG R&A Invesctec Rolex

Audi Finnish PGA Golf Tour -osakilpailun järjestäminen

Maamme korkeatasoisimman kilpailukiertueen osakilpailun järjestäminen vaatii seuralta myönteistä asennetta sekä intoa kilpagolfia kohtaan. Tapahtuma kestää 4-5 päivää mukaan lukien Pro-Am:it, harjoituskierrokset sekä kilpailupäivät, joten seuran organisaation pitää olla valmis pitkiin päiviin huippugolfin parissa. Vapaaehtoisten rekrytointi on yksi seuran tärkeimmistä tehtävistä, koska ilman vapaaehtoisia tapahtumaa ei pysty järjestämään. Tapahtuman läpiviennin kannalta tavoiteltava vähimmäismäärä on noin 30 vapaaehtoista. Heidän tehtäviinsä kilpailun aikana kuuluvat mm. tulospalvelutoiminnot, startterin tehtävät, forecaddie-toiminta sekä pelaajahuolto.

Kentän asetteluun ja huoltotoimenpiteisiin ohjeistuksen antaa kilpailun tuomari sekä kiertueen johtaja, mutta kenttämestarin ja kenttähenkilökunnan rooli ohjeistuksen toteutuksessa on erittäin suuri. Klubitalo fasiliteetteineen on tapahtumassa suuressa roolissa, joten tilojen, palveluiden sekä ravintolapalveluiden on oltava riittävällä tasolla.

Audi Finnish PGA Golf Tour vastaa seuraavista tuotteista ja palveluista

Kiertueen johtaja on vastuussa tapahtuman organisoinnista ja yhteydenpidosta järjestävään seuraan. Hän vastaa myös kilpailun ilmoittautumisista, osallistujalistoista, arvonnoista, tapahtuman läpiviennistä sekä tulosluetteloista. Tuomareiden kulut hoidetaan myös kiertueen puolesta. Pelaajapalveluina Audi Finnish PGA Golf Tour tarjoaa pelaajille mm. fysioterapia- ja hierontapalvelun.

Mitä seura hyötyy Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailun järjestämisestä?

  • Näkyvyys www.finnishtour.fi-sivustolla sekä kalentereissa järjestäjäseurana
  • Merkittävä näkyvyys suomalaisissa golfmedioissa kilpailuviikoilla
  • Villit kortit, mahdollisuus seuran kilpapelaajille päästä pelaamaan Suomen huippuja vastaan
  • Mahdollisuus mainostaa seuran toimintaa paikallisesti sekä kansallisesti
  • Ravintolan tulot tapahtuman aikana
  • Seuran kilpailuorganisaation kehittäminen ja testaaminen
  • Green fee -pelaajien määrä on tutkitusti kasvanut monella Audi Finnish Tour -kentällä
  • Audi Finnish Tour -yritystapahtumat ovat erinomainen mahdollisuus järjestävälle seuralle kasvattaa vuotuista yritysmyyntiä
  • Kilpailumaksuista neuvotellaan jokaisen järjestäjän kanssa erikseen

HUOM! Jokaisen järjestäjäseuran kanssa tehdään kirjallinen sopimus vastuiden jaosta sekä tapahtuman rahoituksesta ennen kilpailun myöntämistä.

Lisätietoja:
Audi Finnish PGA Golf Tour kiertueen johtaja
Teemu Laakso
+358 40 703 7808
teemu.laakso(a)pga.fi