SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Tasan kuukausi Golfviikkoon – mukana suosikkitubettajat Roni Back ja mikirotta!

Aloita golf9. Toukokuuta 2019

Suomi Golfin PR-viikko järjestetään jo kuudetta kertaa, nyt 9.-16.6. Vuoden teema on #muntapapelata, eli esitellään monipuolisesti kiinnostavien tarinoiden ja henkilöiden kautta erilaisia tapoja harrastaa golfia tai aloittaa golf. Voit jakaa omasi käyttämällä #muntapapelata-tunnistetta.

”Mun tapa pelata-teema kiteyttää golfin monipuolisuuden, ja kuinka laji muokkautuu eri elämänvaiheisiin. Svingejä on ihan yhtä monta kuin pelaajiakin, ja jokaiselle löytyy oma sopiva tapansa pelata – yhdessä perheen tai ystävien kanssa, yksin hiljaisuudesta nauttien, rennon huolettomasti, aina kilpaillen, luonnosta nauttien, speedgolfaten, jälkipeleihin keskittyen… Mahdollisuudet ovat rajattomat”, Golfliiton seuratoimintapäällikkö Sami Övermark kertoo.

Viime vuonna loistovastaanoton saanut tubettajayhteistyö jatkuu, ja panoksia on nostettu. Mukana ovat nyt mikirotta ja Suomen suurin tubetähti Roni Back! Heillä on yhteensä yli 630 000 seuraajaa pelkästään Youtubessa. Ennen Golfviikkoa julkaistavilla videoilla sporttiset lifestyle-vaikuttajat tutustuvat lajiin ja löytävät oman tapansa pelata.

”Molemmat lähtivät innolla mukaan, ja varmasti hauskalla esimerkillään murtavat tiettyjä ennakkoluuloja lajista ja rohkaisevat katsojiakin tarttumaan golfmailoihin.”

Golfviikko alkaa perinteisesti Naisten sunnuntailla 9.kesäkuuta, mutta tapahtumia riittää joka päivälle. Luvassa on muun muassa puistogolfia, avoimia kokeiluja, futisgolfia sekä hauskoja leirejä. Ota kaveri tai perheenjäsen mukaan ja tule kokeilemaan golfia – voit tulla treenaamaan pitkiä lyöntejä kentille ympäri Suomen tai pelaamaan golftikkaa jättimäiseen Darts-tauluun. Katso kaikki tapahtumat Golfviikon sivuilta!

Viime vuonna mukana oli 70 golfyhteisöä ja tapahtumia järjestettiin yli 200.