SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Naisten sunnuntai aloittaa Golfviikon

Aloita golf8. Kesäkuuta 2018

Golfviikko pyörähtää käyntiin sunnuntaina 10.6!

Viikon aikana golfseuroissa järjestetään monipuolista toimintaa, esimerkiksi perhetapahtumia, Puistogolfia ja junnuleirejä.

Golfviikon ensimmäisenä päivänä 10.6. vietetään Naisten sunnuntaita, jolloin tapahtumia on suunnattu erityisesti naisille.

Kaikki Golfviikon aikana järjestettävät tapahtumat löytyvät Golfviikon sivuilta.

Esimerkkejä Naisten sunnuntain -tapahtumista:

SUUR-HELSINGIN GOLF – HELSINKI

Sunnuntai 10.6. – Perinteinen päivä Luukissa kaikille naisille ja heidän ystävilleen! Tämän vuoden ohjelmassa hauskat Mimmi-Rastit, arvontoja, pelikierros ja kakkukahvit! Tapahtuma alkaa klo 9:30 ja pelikierrokset klo 11 lähtien. Naisten sunnuntai on maksuton tapahtuma ja paikalle toivotaan myös aloittelevia golfaajia ja golfista kiinnostuneita.

KYTÄJÄ GOLF – HYVINKÄÄ

Sunnuntai 10.6. – Järjestämme sunnuntaina 10.6. viime vuoden tapaan tapahtuman Kytäjän Pohjoisrangella. Tapahtumassa on mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin kahden ammattilaisten ja naistoimikunnan jäsenten opastuksella. Tapahtumaan voivat osallistua täysin kokemattomat tai vaikka juuri lajin parissa aloittaneet kaiken ikäiset naiset. Tapahtuman päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus kokeilla golfia muutamilla väylillä Kytäjän naisjäsenten opastuksella. Tilaisuuteen osallistujille tarjotaan tapahtuman päätteeksi ilmainen lounas Kytäjän klubilla.

ARCHIPELAGIA GOLF – PARAINEN

Sunnuntai 10.6. – Naisten sunnuntaina kutsutaan naiset tutustumaan golfiin ja toimintaan.

AURINKO GOLF – NAANTALI

Sunnuntai 10.6. – Messupäivä, jonka aikana kaikille avointa tutustumisopetusta ja kisailuja klubilla. Halukkaille pelikierroksia. Meikkaus- ja kuvaustapahtuma yhteistyössä Mallimaailman kanssa sekä tuote-esittelijöitä paikalla.

YLÄ-SAVON GOLFSEURA – IISALMI

Sunnuntai 10.6. – Naisten sunnuntai. Naisten yhdeksän väylän parikilpailu, johon voi tuoda pariksi uuden jäsenen, joka vasta tutustuu lajiin. Greensome kaksihenkisin joukkuein, alussa alkuverryttely. Kierroksen jälkeen keittolounas.

GOLF PIRKKALA – PIRKKALA

Sunnuntai 10.6. – Yhteistyössä naistoimikunnan kanssa Hullunkuriset perheet -tapahtuma.