SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Kansallinen Golfviikko on täällä!

Aloita golf10. Kesäkuuta 2019

Golfviikko on alkanut! Sunnuntaista sunnuntaihin 9.-16.6. Suomi Golfin pr-viikko rohkaisee jokaista tarttumaan mailoihin ja löytämään mikä on juuri sinun #muntapapelata.

Golfseurat ympäri Suomea Torniosta Hankoon järjestävät erilaisia tapahtumia kentillään ja paikkakunnillaan – luvassa on esimerkiksi Puistogolfia, ilmaisia avoimet ovet-päiviä ja opetusta sekä hauskoja leirejä. Ota kaveri tai perheenjäsen mukaan ja tule kokeilemaan – voit tulla treenaamaan pitkiä lyöntejä ja lähipeliä tai pelaamaan golftikkaa jättimäiseen Darts-tauluun. Kaikki tapahtumat kootusti alueittain Golfviikon sivuilla.

Teemalla #muntapapelata esitellään erilaisia tapoja harrastaa golfia tai aloittaa golf. Jokaiselle löytyy oma tapansa – yhdessä, yksin, railakkaasti, rauhoittuen, 18 reikää, 9 reikää tai vähemmän kerrallaan, lasten kanssa… Mahdollisuudet ovat rajattomat! Suomessa on jo lähes 140 000 tapaa pelata – niin monta kuin on pelaajia golfseuroissa ympäri maata.

Toukokuussa haastoimme kaksi huippusuosittua tubettajaa – Roni Backin ja mikirotan – kokeilemaan golfia ensimmäistä kertaa ja löytämään oman tapansa pelata. Sporttisten vaikuttajien videot löytyvät Youtubesta – katso miten Ronilla ja Mikaelilla meni!

Jaa omasi tapasi pelata somessa tunnisteella #muntapapelata