SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Hulvaton golfvideo leviää sosiaalisessa mediassa – mukana Suomen kärkiammattilaisia

Aloita golfPelaajalleSeuroille27. Syyskuuta 2017

Arrogantti urheilujournalisti raineaarre seikkailee naisammattilaisten kanssa Vuosaaressa. Katso, miten suomalainen LET-pelaaja saa ”supertähden” kyyneliin.

Wannabe Superstar on urheiluformaatti, jossa Raine Siltala, alias raineaarre, kaivaa lajista kuin lajista sen hauskimman puolen esille. Siltala on tehnyt omalla autenttisella tyylillään useita videoita, jossa hän itse näyttelee keskeistä roolia eri huippu-urheilijoiden kanssa.

Raineaarteen ehtymätöntä lahjakkuutta ovat jo päässeet todistamaan muun muassa nyrkkeilijä Robert Helenus, lumilautailija Janne Korpi, salibandyyn siirtynyt ex-tennistähti Jarkko Nieminen sekä Suomen lentopallomaajoukkue.

Tuoreimmalla 20 minuuttia kestävällä videollaan (ks. alla) hän seikkailee golfammattilaisten Sanna Nuutisen, Noora Tammisen ja Marika Vossin kanssa.

”Ohjelmaan luotu raineaarre on ylimielinen, omasta mielestään hauska ja supertähti kaikessa mitä tekee. Hahmon takaa löytyvä Raine taas on sydämellinen poju, joka haluaa maailmaan iloa ja onnea”, arrogantiksi urheilujournalistiksi itseään kutsuva Siltala kertoo.

”Perinteisestä urheilujournalismista Wannabe Supestarin erottaa pieni pilke silmäkulmassa. Jokainen saa olla juuri sitä mitä on, eikä kenestäkään leivota kliseitä viljelevää puhuvaa päätä. Haluan saavuttaa rennon letkeän tunnelman, kuitenkin ammattimaisella toteutuksella.”

Siltala, 33, sanoi kuulleensa, että Suomen Golfliiton teemana on tänä vuonna ollut naisgolf. Hän soitti Jarkko Niemisen kanssa samalla ”raidalla” esiintyneelle Petteri Nykylle, kysyäkseen kenestä golfin pelaajasta video kannattaisi tehdä, ja tämä ehdotti Noora Tammista.

”Soittoni hetkellä Noora sattui seisomaan valmentajansa vieressä. Petteri totesi, että Noora on oiva tyyppi heittäytymään. Silloin en vielä tiennyt, että hän ottaa kisoihin mukaansa kaksi muutakin ammattilaisgolfaria.”

Akikuvaa.com/AK-Media House Oy

Juonesta paljastettakoon etukäteen sen verran, että raineaarre tunkee itsensä mukaan naisten joukkueeseen Vuosaaressa pelattavaan scramble-turnaukseen. Tapahtumat sisältävät draamaa, komiikkaa ja vähän myös romantiikkaa.

”Media mässyttelee usein saavutuksilla ja tienesteillä. Itse haluan, että videoissani kohdataan ihminen aidosti ja saadaan se ihmisyys esiin”, Tapanilan Erän joukkueessa Salibandyliigaa pelannut Siltala sanoo.

”Innostuin nyt golfista täysin eri tavalla, kun sain nähdä, miten upeita ihmisiä Noora, Marika ja Sanna ovat. Tajusin kuvatessa myös, että he ovat todellisia urheilijoita, jotka panostavat lajiin täysillä. Ansaitsisivat ehdottomasti enemmän.”

Pakko kysyä, kuinka hyvin ystävystyit videolla esiintyvien golfareiden kanssa?

”No, olen käynyt Sannan kanssa pelaamassa muutaman kerran sulkapalloa.”

Raineaarren Facebook-sivuilla on käynnissä avoin some-kilpailu (ks. alla), jossa on pääpalkintona Golfliiton ja Golf Balancen lahjoittama Titleistin rautasetti ja bägi.