SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfviikon tapahtumia – urbaania golfia kaupungeissa

Aloita golf12. Kesäkuuta 2018

Golfviikolla golf viedään kentiltä ihmisten luokse, vaikka marketin pihaan tai urheilukentälle!

Maanantaina Nokia River Golf yhdessä Draivia kouluun! – kouluttaja Tero Kokkosen kanssa pitivät lasten ja nuorten Kick off-tapahtuman Nokian keskustassa. Viereisessä parkkihallissa pelattiin samalla street koris-turnausta, ja räpmusiikki soi taustalla kun kokeilijat löivät Dartz-tauluun.

Golfviikko on täynnä vastaavia matalan kynnyksen tapahtumia, joissa golfia voi kokeilla vaikka marketin aulassa! Useat seurat yhteistyössä DK-kouluttajan kanssa tuovat lajia kentiltä ihmisten luokse. Helppokäytöiset DK-välineet mahdollistavat onnistumiset myös perheen pienimmille.

Kaikki Golfviikon aikana järjestettävät tapahtumat löytyvät Golfviikon sivuilta.

Esimerkkejä tapahtumista:

Jyväskylä – Jyväs Golf

Sunnuntai 17.6. – Jyväskylän satamassa Pop Up-tapahtuma klo 12-16. Golfin kokeilua DK-seteillä.

Äänekoski – Laukaan Peurunka Golf

Perjantai 15.6. – Äänekosken Citymarketin läheisyydessä tapahtumapuistossa golfin kokeilupiste klo 12-16. Maalina Golf Dartz ja välineinä myös lapsille sopivat DK-mailat.

Vihti – Hillside Golf

Keskiviikko 13.6. – Hill Side Golf & Country Club järjestää tapahtuman 13.6. klo 15-20 Nummelan Citymarketissa, jossa lapset ja nuoret voivat kokeilla golfia. Maalina on iso Darts-taulu ja lyöminen tapahtuu lapsille hyvin soveltuvilla mailoilla ja isolla pallolla.

Muuramen Golfseura – Muurame

Lauantai 16.6. – Golfiin tutustumispiste K-Supermarket Muuramen aulassa klo 10-13. Golfiin tutustumista helpoilla Draivia Kouluun! -välineillä. Klo 11-13 paikalla Happeesta Jami Manninen ja Jalo Kouvonen. Tulehan hakemaan säbätaitajilta nimmarit ja haastamaan heidät tarkkuuslyöntikisassa!