SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfviikon tapahtumia – golfia koko perheelle

Aloita golf30. Toukokuuta 2018

Kansallisen Golfviikon 10.-17.6. aikana järjestetään paljon etenkin junioreille suunnattuja tapahtumia ympäri Suomea.

Juniorien mukana liikkumaan pääsee myös koko perhe! Koko perheelle suunnatuissa tapahtumissa on luvassa erilaisia golfpisteitä, joilla pääsee tutustumaan lajiin helpoilla ja hauskoilla Draivia kouluun! -välineillä. Seurojen järjestämissä tapahtumissa viihtyvät myös perheen pienimmät – luvassa esimerkiksi kasvomaalausta, frisbeegolfia ja minigolfia!

Lähde sinäkin mukaan Golfviikon tapahtumiin koko perheen voimin!

Kaikki Golfviikon aikana järjestettävät tapahtumat löytyvät Golfviikon sivuilta.

Esimerkkejä Golfviikon perhetapahtumista:

ST. LAURENCE GOLF – LOHJA

Sunnuntai 10.6. – Perhesunnuntaina kello 16-18 kutsumme juniorit vanhempineen tutustumaan lajiin kentällemme. Koko perheen kanssa voi tulla kokeilemaan golflyöntejä putti- ja lyöntirasteille.

LAUKAAN PEURUNKAGOLF – LAUKAA

Sunnuntai 10.6. – Rohkaise kaverisi kokeilemaan golfia! Laukaan Peurunkagolfilla avoimet ovat su 10.6. Päivän aikana pääset helposti tutustumaan lajiin omassa lähiseurassasi. Tule yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla ja ota pienestä pallosta iso ilo irti! Ole rohkea ja kokeile golfia! Sinä 5-85v. Tule tutustumaan ilmaiseksi golfiin!

Alueella tapahtuu seuraavaa: ohjattua toimintaa eri harjoitusalueilla, puuharasteja perheille, pääset kokeilemaan pelaamista oikealla kentällä, välineet (mailat ja pallot) talon puolesta, ravintola Karlvik, kahvi/ mehu ja pieni makea tarjolla, arvontaa ja frisbeegolfia.

Onko sinulla ystävä tai tuttava, kenet haluaisit tutustuttaa lajiin pelaamalla oikealla kentällä? Mahdollisuus lähteä oikealle kentälle pelaamaan etu 9r. klo 10-12. Varaa aika caddiemasterin kautta, pelaaminen ilmaista ryhmässä 2 LPG jäsen golfaajaa (tasoitus mielellään alle 36) ja 2 kenellä ei vielä ole kokemusta golfista, tarkoitus että golfari lainaa muutaman oman mailan tutustujalle

KATINKULTA GOLF – VUOKATTI

Tiistai 12.6. – Koko perheen golftapahtuma Katinkullassa kello 16-19: hauskoja golfrasteja koko perheelle, mahdollisuus tutustua oikeaan golfkenttään oppaan avulla, kasvomaalausta ja ilmapalloja, pientä herkuttelua, arvontaa! Infoa kursseista, opetuksesta ja Katinkulta Golf ry:stä. Mukana myös PGA Pro Pertti Oja.

KUORTANE GOLF – KUORTANE

Tiistai 12.6. – Junioreiden harjoitukset ja Perheenä Pelaamaan klo 18.00-20.00 harjoitusalueella. Tule tutustumaan ja kokeilemaan golfin pelaamista, frisbeegolfia tai minigolfia. Tervetuloa koko PERHEEN voimin!

SANTA CLAUS GOLF – ROVANIEMI

Torstai 14.6. – Toivotamme perheet tervetulleiksi tutustumaan golfiin, frisbeegolfiin ja keilaukseen Ounasvaaran Golfpuistoon. Perheet pelaa -tapahtumassa perheet voivat klo 14-17 maksutta tutustua kaikkiin kolmeen lajiin.