SUOMEN
GOLFLIITTO

Ajankohtaista

Golfia uudella otteella – tsekkaa eka tubettajavideo!

Aloita golf23. Toukokuuta 2018

Golfviikon videolla Youtube-tähti Ilaripro haastaa Suomen kärkiamatööri Matias Honkalan

Behind the scenes: Ilaripro ja Matias kuvattavana.

Tänä vuonna kesäkuun Kansallisella Golfviikolla kohteena ovat juniorit ja teemana asennemuutos. Koko golftoimialaa halutaan ravistella näkemään laji enemmän nuorten silmin. Juniorit tavoittaakseen ja raikasta asennetta golfkentille tuodakseen Golfliitto tekee kaksi videota yhteistyössä tunnettujen Youtube-vaikuttajan, Ilaripron ja Sita Salmisen, kanssa. Yhteensä heidän kanavillaan tavoitetaan lähes 300 000 seuraajaa.

Ensimmäinen video kuvattiin toukokuun puolessa välissä Kurk Golfissa Ilaripron eli Ilari Hakalan ja Matias Honkalan kanssa. Nuoret miehet mittailivat toisiaan erilaisissa haasteissa kentällä ja harjoitusalueella.

Ilaripro tunnetaan erityisesti jalkapallovideoistaan ja –kikoistaan. Ensimmäistä kertaa golfkentällä ollut tubettaja sai miesten maajoukkueeseen kuuluvalta Matiakselta hyviä vinkkejä uuteen lajikokeiluun.

”Aluksi jännitti, mutta innoissaan lähdin mukaan kun kysyttiin. Oli siistiä haastaa Ilari, olin nähnyt hänen videoitaan aiemminkin”, Matias Honkala kertasi päivän antia.

Päivän haasteissa he kikkailivat ja neppailivat palloa reikään eri tavoin niin veden kautta kuin silmät kiinni ja kimmottamalla.

Kentällä pelaamisen lisäksi suosikiksi nousi molemmilla Golf Darts-tarrataulu, johon käytiin tarkkuuskisa – Matias golfvälineillä ja Ilaripro jalkapallolla.

Behind the scenes: Kuvaukset käynnissä

”Aika erilainen päivä golfkentällä kuin omat treenipäivät, kävi loistavasti näin rentona välipäivänä. Kyllä Ilarista vielä hyvä golfari tulee!” Honkala pohtii.

”Tosi hauskaa ollut, vaikka golf vaatiikin vähän kärsivällisyyttä. Hyvä tästä tulee! Just kaveriporukalla ja hyvällä jengillä voisi kikkailla ja pelata yhdessä”, tubettaja Ilaripro myötäilee.

Toinen tubettajavideo yhteistyössä Sita Salmisen kanssa kuvataan ja julkaistaan kesäkuussa ennen Golfviikkoa. Videot ovat vapaasti seurojen käytettävissä ja jaettavissa!

Kansallisen Golfviikon tapahtumat päivittyvät Golfviikon sivulle.